Cauta:

Categorie

Uneori exista diferente intre stocurile existente in showroom si cele afisate pe site. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele greseli de dactilografiere si vom face tot posibilul sa le remediem in cel mai scurt timp posibil de la depistarea si avizarea lor.

Manusi de iarna

Manusi de iarna

236,55 RON Cere detalii

Stoc:
disponibil la comanda
Domeniul de activitate
Military
Producator
TTG (Tech Tactical Gear)
Descriere Scurta

DISPONIBIL LA COMANDA

Aceste manusi sunt rezistente la apa si vant ,ofera protectie termica la temperaturi de pana la -10 grade celsius

Folosind membrane Porelle si Primaloft pentru izolatie,au un strat relativ subtire care permite folosirea cu usurinta a mainilor

Model
MA83983454
Descriere

Aceste manusi sunt rezistente la apa si vant ,ofera protectie termica la temperaturi de pana la -10 grade celsius .Folosind membrane Porelle si Primaloft pentru izolatie,au un strat relativ subtire care permite folosirea cu usurinta a mainilor .Un bonus al acestor manusi este banda reflectorizanta ,folositoare in noptile intunecate de iarna ,deasemenea ,sistemul de prindere permite ajustarea manusilor fara a fi nevoie sa fie scoase de pe mana.
Manusi de iarna
Realizate pentru conditii de frig ,aceste manusi folosesc o membrana Porelle foarte rezistenta pentru a asigura maximum de confort ,o acumulare de umiditate minima la interior si izolare termica.
100% rezistente la apa si vant dar si  respirabile
-palma antidrerapanta

-manseta cu clama pentru mai multa caldura

GP 3.01.2011